ادامه اختلاف نظر اروپایی‌ها درباره استقرار نیرو در اوکراین معاون وزیر خارجه تهدیدات نظامی آمریکا را تقبیح کرد سی‌ان‌ان: احتمالا ایران و آمریکا دور بعدی مذاکرات را در اروپا برگزار خواهند کرد یک هواپیما با ۶ سرنشین در نیویورک سقوط کرد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) زمین لرزه ۶.۱ ریشتری در مرز افغانستان و تاجیکستان (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) کوچک‌زاده: مجلس اطلاعی از مذاکرات نداشته است | قالیباف: نمی‌توانید از طرف مجلس سخن بگویید + فیلم ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش می‌رود استقبال قطر و کویت از مذاکرات ایران و آمریکا استقبال عربستان از مذاکرات ایران و آمریکا سقوط جنگنده اف ۱۶ در اوکراین و مرگ خلبان کاخ سفید: گفت‌وگوها با ایران بسیار مثبت و سازنده بود دختر وزیر کابینه نتانیاهو والدینش را به تعرض جنسی متهم کرد سخنگوی وزارت خارجه: عمان همچنان میانجی خواهد بود عراقچی: گفت‌و‌گو‌ها در فضای احترام متقابل انجام شد ویتکاف: گفت‌و‌گو بسیار مثبتی با ایران داشتیم هزینه یک شب مذاکره ایران و آمریکا در عمان چقدر می‌شود؟ اولیانوف به مذاکره ایران و آمریکا واکنش نشان داد فیلم| عراقچی دیدار مستقیم با ویتکاف پس از پایان مذاکرات را تایید کرد چین خرید نفت از آمریکا را متوقف می‌‎کند | اعلام آمادگی روسیه برای فروش نفت به چین ایران و آمریکا در دور دوم مذاکرات درباره چه موضوعاتی گفت‌وگو می‌کنند؟ + فیلم زمان دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا مشخص شد روایت وزیر خارجه عمان از فضای مذاکرات ایران و آمریکا عراقچی و ویتکاف در حضور وزیر خارجه عمان گفت‌و‌گو کردند ایران و آمریکا با ادامه گفت‌و‌گو‌ها در هفته آینده موافقت کردند (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان به پایان رسید (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) حمله نیرو‌های واکنش سریع به یک اردوگاه در سودان ۱۰۰ کشته برجای گذاشت (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو | جزئیات شروع مذاکرات ایران و آمریکا از زبان سخنگوی وزارت امور خارجه اینفوگرافی | استیو ویتکاف، مذاکره‌کننده ارشد آمریکایی، کیست؟
سرخط خبرها

آیا ترامپ با روسیه در ارتباط بود؟ |همه چیز زیر سر تیم کلینتون‌هاست

  • کد خبر: ۱۶۴۳۱۸
  • ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۱:۴۸
آیا ترامپ با روسیه در ارتباط بود؟ |همه چیز زیر سر تیم کلینتون‌هاست
بازرس ویژه وزارت دادگستری آمریکا درباره اتهاماتی که به ترامپ، رئیس جمهور سابق این کشور وارد شده است، توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش شهرآرانیوز، بعد از گذشت هفت سال از طرح اتهاماتی مبنی بر ارتباط کارزار تبلیغاتی «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا با روسیه در انتخابات سال ۲۰۱۶، اکنون دادگستری این کشور به این نتیجه رسیده که هیچ مدرکی از این رابطه وجود نداشت.

«جان دورهام» بازرس ویژه وزارت دادگستری آمریکا که در سال ۲۰۱۹ توسط «ویلیام بار» دادستان کل وقت این کشور برای بررسی منشأ تحقیقات اف‌بی‌آی درباره رابطه ترامپ و روسیه انتخاب شده بود، شامگاه دوشنبه گفت که اداره تحقیقات فدرال آمریکا هرگز نباید این تحقیقات را آغاز می‌کرد.

گزارش دورهام که در ۳۰۶ صفحه تنظیم شده، پایانی بر بررسی‌های ۴ ساله او درباره اشتباهات بالقوه اف‌بی‌آی در تحقیقات حول هرگونه ارتباط کارزار ترامپ با روسیه و کمک این کشور به رأی آوردن او در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ است.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، در این گزارش آمده است که اداره تحقیقات فدرال آمریکا هیچ اطلاعات و مدرک واقعی مبنی بر رابطه تیم انتخاباتی ترامپ با مقامات روسی در زمان آغاز تحقیقات نداشت.

بازرس ویژه دادستانی آمریکا با بیان اینکه کارزار «هیلاری کلینتون» نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ ماجرای ارتباط ترامپ با روسیه را جعل کرد تا توجهات را از رسوایی افشای ایمیل‌های محرمانه خود منحرف کند، توضیح داد که اف‌بی‌آی اما برای تحقیق از این ادعاها استفاده نکرد.

دورهام همچنین تصریح کرد که اداره تحقیقات فدرال هرگز نتوانست هیچ یک از اتهاماتی که اکنون در پرونده بدنام «استیل» تایید شده را اثبات کند.

ترامپ نیز در واکنش به این گزارش گفت: «وای! پس از تحقیقات گسترده، بازرس ویژه جان دورهام به این نتیجه رسید که اف‌بی‌آی هرگز نباید تحقیقات درباره رابطه ترامپ و روسیه را آغاز می‌کرد!»

وی طی بیانیه‌ای با درخواست برای محاکمه «جیمز کومی» رئیس وقت اف‌بی‌آی، افزود: «مردم آمریکا فریب [اف‌بی‌آی] را خوردند، همانطور که در حال حاضر توسط کسانی که نمی‌خواهند عظمت آمریکا را ببینند، فریب داده می‌شوند».

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->